Thema fotografie

De foto’s in deze categorie behandelen een bepaald onderwerp/thema uitgebreider.

Om deze foto's goed in beeld te kunnen brengen lees ik erover en bezoek ik diverse musea. De foto’s zijn niet verkrijgbaar.

Normandie015
Normandie015
Normandie005
Normandie005
Normandie013
Normandie013
Normandie021
Normandie021

Thema’s zijn:

  • De tegenstelling Oorlog en Vrede. Ik heb gekozen voor een vorm waarbij de herinnering van toen en het leven van nu tot uiting worden gebracht. Daarvoor ben ik naar Normandië afgereisd. De tegenstelling tussen de verstilde getuigen van de landing van Normandië op 6 juni 1944 en de vanzelfsprekendheid van het leven in het “nu” wil ik met mijn foto’s uitdragen.
  • Architectuur, omdat ik daar net als in de natuur zowel ritme, kleur als het lijnen-en vormenspel in terug vind. Ik heb me verdiept in het werk van de architect W.M. Dudok ( 1884-1974). Na een literatuurstudie over Dudok heb ik uit zijn uitgebreide werk gekozen voor de Sociale woningbouw en het stadhuis te Hilversum.
  • De Amsterdamse School, met haar Sociale woningbouw uit het begin van de vorige eeuw in Amsterdam. De speciale scheepskenmerken/vormen van de daken en de prachtig versierde woningen en vormgeving heb ik tot uitdrukking willen brengen.

Art foto's bestellen

Art foto’s zijn te bestellen in de volgende maten:

20x30cm 
30x45cm 
50x75cm 

De Art foto's worden geleverd in een Passe Partout en een aluminiumlijst in de kleuren grijs of zwart. Bestellingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Verschillende Waterdruppel- en Contrastfoto’s zijn ook als serie te bestellen.

Trouwfoto's nabestellen

Bent u aanwezig geweest op een huwelijk waar Linda Roelfszema de fotografie verzorgde dan kunt u met een wachtwoord gemakkelijk foto's nabestellen via onze webshop.

Naar de Webshop

Contact gegevens

Vraag stellen, opdracht afsluiten of een werk aanschaffen? Neem contact op:

0313-438339

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© copyright Linda Roelfszema Fotografie Doesburg alle rechten voorbehouden
Website door ZonderGedoe