Art fotografie

 

De natuur is voor mij een geweldig onderwerp, een onuitputtelijke inspiratiebron voor het spelen met ritme, compositie, vormen en kleur.

Verschillende Art foto’s zijn bewerkt met computer-bewerkingstechnieken met gebruik van filters, laagstijlen, effecten en allerlei andere gereedschappen. Technieken die vroeger dus in de doka gebruikt werden.
Art foto’s zijn te bestellen in de maten 20x30cm, 30x45cm, 50x75cm. Alle prijzen zijn inclusief de Passe Partout en een aluminiumlijst in de kleuren grijs en zwart. Bestellingen zijn mogelijk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Eucalyptus
Eucalyptus
broche dame pao...
broche dame paone 4
Po1
Po1
Lalique 19nov20...
Lalique 19nov2013-001

Verschillende Waterdruppel- en Contrastfoto’s zijn ook als serie te bestellen.

Art foto’s zijn te bestellen in de volgende maten:

20x30cm 
30x45cm 
50x75cm 

De Art foto's worden geleverd in een Passe Partout en een aluminiumlijst in de kleuren grijs of zwart. Bestellingen via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Art foto's bestellen

Art foto’s zijn te bestellen in de volgende maten:

20x30cm 
30x45cm 
50x75cm 

De Art foto's worden geleverd in een Passe Partout en een aluminiumlijst in de kleuren grijs of zwart. Bestellingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Verschillende Waterdruppel- en Contrastfoto’s zijn ook als serie te bestellen.

Trouwfoto's nabestellen

Bent u aanwezig geweest op een huwelijk waar Linda Roelfszema de fotografie verzorgde dan kunt u met een wachtwoord gemakkelijk foto's nabestellen via onze webshop.

Naar de Webshop

Contact gegevens

Vraag stellen, opdracht afsluiten of een werk aanschaffen? Neem contact op:

0313-438339

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© copyright Linda Roelfszema Fotografie Doesburg alle rechten voorbehouden
Website door ZonderGedoe