zondag, 02 november 2014 21:09

Opening tentoonstelling: “De opkomst van de parfumindustrie - De tijd van de seringen”

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Van links naar rechts: Santino Melssen, voorzitter Lalique Museum, Simon de Bruin, algemeen directeur Lalique Museum, Hermen Overweg, lid van de Raad van Advies, Frans Leidelmeijer, lid van de Raad van Advies,     Nout Wellink, voorzitter van de Raad van Advies, Burgemeester Kees Luesink en Benjamin Janssens, conservator van het Lalique Museum Van links naar rechts: Santino Melssen, voorzitter Lalique Museum, Simon de Bruin, algemeen directeur Lalique Museum, Hermen Overweg, lid van de Raad van Advies, Frans Leidelmeijer, lid van de Raad van Advies, Nout Wellink, voorzitter van de Raad van Advies, Burgemeester Kees Luesink en Benjamin Janssens, conservator van het Lalique Museum

Frans Leidelmeijer heeft in het Lalique Museum Doesburg de tentoonstelling "De opkomst van de parfumindustrie - De tijd van de seringen" op zaterdag 6 september 2014 geopend.

Vanuit de gehele wereld hebben particuliere verzamelaars en musea zoals het Metropolitan Museum of Art en het Corning Museum of Glass , 500 bijzondere objecten op het gebied van parfum in bruikleen gegeven. Niet eerder is er in Nederland een dergelijke internationaal georiënteerde tentoonstelling over parfum geweest, met een bijbehorend standaardwerk

"Microcosmos van R. Lalique 2&3". De tentoonstelling is tot 31 augustus 2015 te bezichtigen in het Lalique Museum Doesburg.

 

Lees 4698 keer Laatst aangepast op zondag, 16 november 2014 21:23
Linda Roelfszema

Ik ben Linda Roelfszema en ben zelfstandig fotograaf te Doesburg (Gelderland).

Ik fotografeer trainings- en vergaderlocaties voor websites en privécollecties van o.a de Franse glaskunstenaar R.Lalique en Leerdams Glasdesign zowel in mijn studio als op locatie. Daarnaast heb ik interesse voor architectuur, landschap, natuur, stillevens en geschiedkundige thema's.

Ik onderzoek de spanning tussen natuurlijk licht en het lijnen- en vormenspel van gebouwen en landschappen. Hieraan ligt een voortdurende zoektocht naar schoonheid ten grondslag. Deze rode draad is ook terug te vinden in mijn stillevens die meestal leiden tot beelden met een abstract karakter. Voor deze stillevens maak ik gebruik van mijn eigen studio.

Website: www.lrfotografie.nl
Meer in deze categorie: « Op bezoek bij Lalique Museum

Contact gegevens

Vraag stellen, opdracht afsluiten of een werk aanschaffen? Neem contact op:

0313-438339

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willekeurige selectie foto's

Login

Login voor redacteuren lrfotografie


© copyright Linda Roelfszema Fotografie Doesburg alle rechten voorbehouden
Website door ZonderGedoe