donderdag, 13 juni 2013 19:57

Hanzefeesten Doesburg van zaterdag 8 juni 2013

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Burgemeester Kees Luesink opende het Hanzefeest om 10.00 uur in hanzekleding. Veel mensen waren op de been met het prachtige weer.

Overal kwamen de toeristen vandaan om het feest met de Doesburgers te vieren. Ook waren er weer verschillende oude ambachten te bewonderen. Het feest eindigde weer met een heuse optocht in Hanzekleding.

Ik heb 190 foto's gemaakt, hier kunt u deze foto's bekijken en bestellen.  

http://www.lrfotografie.nl/oypo

Lees 4106 keer Laatst aangepast op donderdag, 13 juni 2013 20:18
Linda Roelfszema

Ik ben Linda Roelfszema en ben zelfstandig fotograaf te Doesburg (Gelderland).

Ik fotografeer trainings- en vergaderlocaties voor websites en privécollecties van o.a de Franse glaskunstenaar R.Lalique en Leerdams Glasdesign zowel in mijn studio als op locatie. Daarnaast heb ik interesse voor architectuur, landschap, natuur, stillevens en geschiedkundige thema's.

Ik onderzoek de spanning tussen natuurlijk licht en het lijnen- en vormenspel van gebouwen en landschappen. Hieraan ligt een voortdurende zoektocht naar schoonheid ten grondslag. Deze rode draad is ook terug te vinden in mijn stillevens die meestal leiden tot beelden met een abstract karakter. Voor deze stillevens maak ik gebruik van mijn eigen studio.

Website: www.lrfotografie.nl

Contact gegevens

Vraag stellen, opdracht afsluiten of een werk aanschaffen? Neem contact op:

0313-438339

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Willekeurige selectie foto's

Login

Login voor redacteuren lrfotografie


© copyright Linda Roelfszema Fotografie Doesburg alle rechten voorbehouden
Website door ZonderGedoe